Radno vrijeme svega

Zavod za zapošljavanje radno vrijeme

HZZ radno vrijeme

imagesCAOMN383

HZZ radno vrijeme, adrese i kontakt telefoni za sve područne urede i ispostave u Hrvatskoj

 

HZZ radno vrijeme svih područnih ureda i ispostava u Hrvatskoj, Hrvatski Zavod za zapošljavanje radno vrijeme adrese i kontakt telefoni i ostale korisne informacije. Pokušajte Područni ured Zagreb, Područni ured Split, Rijeka, Osijek, ili za sve ostale gradove i mjesta rubriku Zavod za zapošljavanje radno vrijeme Hrvatska, ili koristite pretragu po županijama, u izborniku ispod teksta. 

Zavod za zapošljavanje posljednjih je godina, na žalost, jedna od najtraženijih institucija.  Rastuća nezaposlenost u zemlji učinila je urede Zavoda za zapošljavanje vrlo često posjećivanim mjestima za veliki broj građana Republike Hrvatske.

Zavod za zapošljavanje posreduje i u sezonskom zapošljavanju u zemlji  i inozemstvu, pročitajte više o temama Sezonski posao na moru ili Sezonski posao u Njemačkoj.

Ako ste osoba u dobi između 15 i 65 godina, djelomično ili potpuno radno sposobna, niste u radnom odnosu a raspoloživi ste za rad i aktivno tražite posao, spadate u grupu ljudi koji se mogu prijaviti  na Zavod za zapošljavanje. Osim nezaposlenih osoba na HZZ mogu se prijaviti i tzv. ostali tražitelji posla. To su osobe  koje trenutno rade ali  žele promijeniti posao, redovni studenti ili učenici i žele koristiti usluge Zavoda, s tim da ne mogu koristiti prava iz statusa nezaposlenosti.

HZZ nudi prijavljenim nezaposlenim osobama i drugim tražiteljima zaposlenja informacije o slobodnim radnim mjestima i stanju na tržištu rada, pomaže savjetima za poboljšanje radnog potencijala i  organizira razne radionice za stjecanje dodatnih znanja.

U Hrvatskoj je Zavod za zapošljavanje organiziran po županijama, u svakoj županiji postoji jedan ili iznimno više područnih ureda Zavoda za zapošljavanje pri kojima djeluje po nekoliko ispostava. Ukoliko morate posjetiti, ili samo telefonom kontaktirati svoju ispostavu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, svakako Vam savjetujemo informirati se za točno radno vrijeme, te radno vrijeme za rad sa strankama, koje se razlikuje od generalnog radnog vremena, kako ne biste gubili vrijeme i živce na bezuspješne odlaske do ureda Zavoda za zapošljavanje.

U popisima u nastavku donosimo Vam Zavod za zapošljavanje radno vrijeme, kontakt informacije i točne adrese svih područnih ureda i ispostava u kojima djeluje Hrvatski zavod  za zapošljavanje, u cijeloj zemlji.

Popisi su organizirani na način da su najveći područni uredi; područni ured Zagreb, Split, Rijeka i Osijek odvojeni u posebne popise, dok Vas ostatak Ispostava i Područnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje očekuje u skupnom popisu HZZ Hrvatska.

Pronađite u popisu svoju Ispostavu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ili jednostavno upišite u tražilicu mjesto za  koje Vas zanima HZZ radno vrijeme i pronađite sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Brzo, jednostavno i lako, sve informacije na jednom mjestu – kontakt podaci i radno vrijeme Zavod za zapošljavanje.

 • HZZ radno vrijeme Hrvatska

  HZZ radno vrijeme Hrvatska

  HZZ radno vrijeme Hrvatska   HZZ – Hrvatski zavod za zapošljavanje radno vrijeme svih područnih ureda i ispostava u Hrvatskoj, zajedno s kontakt telefonima i točnim adresama. HZZ radno vrijeme redovno, radno vrijeme sa strankama i brojeve telefona za svaku … Više »

 • Zavod za zapošljavanje Osijek radno vrijeme

  Zavod za zapošljavanje Osijek radno vrijeme

  Zavod za zapošljavanje Osijek radno vrijeme Zavod za zapošljavanje Osijek radno vrijeme – Hrvatski zavod za zapošljavnje Područni ured Osijek i sve pripadajuće ispostave; radno vrijeme, kontakt informacije i točne adrese   Zavod za zapošljavanje Osijek – Sve informacije za … Više »

 • Zavod za zapošljavanje Split radno vrijeme

  Zavod za zapošljavanje Split radno vrijeme

  Zavod za zapošljavanje Split radno vrijeme Zavod za zapošljavanje Split radno vrijeme za Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Split i sve pripadajuće ispostave, kao i točne adrese te kontakt informacije.   U nastavku pronađite radno vrijeme, kontakt informacije i … Više »

 • HZZ Zagreb radno vrijeme

  HZZ Zagreb radno vrijeme

  HZZ Zagreb radno vrijeme   HZZ Zagreb radno vrijeme  – Područni ured Zagreb i sve pripadajuće ispostave-radno vrijeme, HZZ radno vrijeme redovno, uredovno radno vrijeme sa strankama, kontakt telefoni i adrese.   Pronađite svoju najbližu HZZ  ispostavu  i saznajte sve potrebne … Više »

 • HZZ Rijeka radno vrijeme

  HZZ Rijeka radno vrijeme

  HZZ Rijeka radno vrijeme   Zavod za zapošljavanje Rijeka radno vrijeme – HZZ Područni ured Rijeka radno vrijeme, adrese i kontakt informacije Područnog ureda i svih ispostava   U nastavku potražite sve potrebne informacije za urede Hrvatskog zavoda za zapošljavanje … Više »