Radno vrijeme svega

Metro radno vrijeme

Metro radno vrijeme

METRO_logo_02

Metro radno vrijeme u svim otvorenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj

 

Donosimo Vam popis svih otvorenih Metro prodajnih mjesta u Hrvatskoj, njihove točne adrese i Metro radno vrijeme za svako od tih prodajnih mjesta. Metro radno vrijeme u svakoj prodavaonici saznajte jednostavnim pregledom popisa  Metro radno vrijeme Hrvatska.

 

Trgovački lanac Metro ima sedam otvorenih velikih maloprodajnih centara u Hrvatskoj i to dva centra u Zagrebu, po jedno prodajno mjesto u Dubrovniku, Osijeku, Rijeci i Splitu (Dugopolje). U Dubrovniku je Metro otvoren u Drive in formatu. Također Vam izdvajamo Metro Pro u Varaždinu kao veleprodajni centar manjeg formata, namijenjen profesionalnim kupcima kao što su ugostitelji, trgovci i ostali poduzetnici. Donosimo Metro radno vrijeme za svaki od navedenih centara.

 

Bilo da ste obrtnik zainteresiran za povoljnu nabavu robe na veliko za svoju trgovinu ili ugostiteljski objekt, ili ste kupac koji želi obaviti povoljan shopping kvalitetnih artikala za svoje potrebe, Metro centri su uvijek dobar izbor. Format Metro prodavaonica je prilično ujednačen, radno vrijeme je ujednačeno koliko je to moguće, ali razlike postoje. Razlike se odnose uglavnom ra rad subotama i nedjeljama. Kako ne biste lutali tražeći otvoreni prodajni centar provjerite Metro radno vrijeme u Vama najbližem prodajnom mjestu. Od sada to možete učiniti vrlo jednostavno i brzo, samo na Radnovrijeme.info stranicama.

 

Zanima Vas Metro radno vrijeme upravo sada? Želite znati da li će Vaš Metro biti otvoren u nedjelju? Niste sigurni kada otvara ili do kada radi subotom? U dvojbi ste da li ćete naići na zatvorena ili otvorena vrata trgovine na državni praznik? Nema potrebe za nagađanjem, sve ove podatke možete pronaći u pregledu koji Vam donosimo u nastavku, svako Metro radno vrijeme zajedno sa točnom adresom prodajnog mjesta i kontakt telefonom za dodatne informacije.

 

Metro radno vrijeme radnim danom, subotom i nedjeljom, adrese i kontakt telefoni za svaki od sedam otvorenih velikih maloprodajnih centara u Hrvatskoj i veleprodajni centar u Varaždinu, svako Metro radno vrijeme na jednom mjestu, točno i pregledno, pogledajte ovdje.

 • Metro radno vrijeme 1.11. 2013. Svi sveti

  Metro radno vrijeme 1.11. 2013. Svi sveti

  Metro radno vrijeme 1.11. 2013. Svi sveti   Blagdansko radno vrijeme Metro prodajnih centara Na blagdan Svih svetih Metro Cash & Carry prodajni centri su zatvoreni. Redovno Metro radno  vrijeme potražite u našoj rubrici Metro radno vrijeme. Sva ostala blagdanska … Više »

 • Metro radno vrijeme 15.8. 2013. na blagdan Velike Gospe

  Metro radno vrijeme 15.8. 2013. na blagdan Velike Gospe

  Metro radno vrijeme 15.8. 2013. – blagdan Velike Gospe       Metro radno vrijeme 15.8. 2013. – blagdan Velike Gospe     U nastavku potražite podatke o radnom vremenu Metro Cash&Carry prodajnim centrima u Hrvatskoj za predstojeći blagdan Velike … Više »

 • Metro radno vrijeme 5.8.2013.

  Metro radno vrijeme 5.8.2013.

  Metro radno vrijeme 5.8.2013.   Metro radno vrijeme 5.8. za blagdan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti   U nastavku potražite podatke o radnom vremenu Metro Cash&Carry prodajnim centrima u Hrvatskoj za predstojeći blagdan 5.8. 2013. godine. Većina kontinentalnih Metro prodajnih … Više »

 • Metro radno vrijeme ljetno

  Metro radno vrijeme ljetno

  Metro radno vrijeme ljetno i Metro radno vrijeme za blagdane 22. i 25. lipnja 2013. godine     Metro radno vrijeme  ljetno za sve prodajne centre u Hrvatskoj, za sve dane u tjednu  pronađite u nastavku.    Obavijest iz Metro-a:  … Više »

 • Metro radno vrijeme svi prodajni centri u Hrvatskoj

  Metro radno vrijeme svi prodajni centri u Hrvatskoj

  Metro radno vrijeme Hrvatska     Metro radno vrijeme zimsko za sva prodajna mjesta u Hrvatskoj, radno vrijeme redovno i vikendom radno vrijeme za blagdane  te eventualne izmjene zimskog i ljetnog radnog vremena. Metro radno vrijeme – Radno vrijeme Metro Cash … Više »