Radno vrijeme svega

Konzum radno vrijeme

Konzum radno vrijeme, adresa, format i info telefon

Pronađite:

Konzum radno vrijeme blagdani u prosincu 2013. i siječnju 2014. 

Konzum Zagreb radno vrijeme / Konzum Split radno vrijeme / Konzum Osijek radno vrijeme / Konzum Rijeka radno vrijeme / Konzum Zadar radno vrijeme, ili pretražite Konzum prodavaonice po gradovima i županijama (ispod teksta) ili jednostavno u tražilicu upišite naziv tražene Konzum prodavaonice.

konzum_logo1Konzum radno vrijeme svih prodajnih mjesta u Hrvatskoj

Konzum radno vrijeme u svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj – Super Konzum, Konzum Maxi i malim Konzum prodavaonicama, Konzum radno vrijeme redovno, Konzum radno vrijeme nedjeljom i prilagođeno Konzum radno vrijeme za blagdane, zajedno s adresama i kontakt telefonima svih Konzum prodavaonica pronađite u nastavku. Ispod teksta Konzum prodavaonice možete potražiti po županijama, ili jednostavno u tražilicu na vrhu stranice upišite grad i/ili ulicu tražene Konzum prodavaonice.

Konzum radno vrijeme standardizirano je na zimsko i ljetno, razlikuje se za radni dan i nedjelju te posebno za praznike ili važne datume a postoje i odstupanja od standardnog radnog vremena ovisno o lokaciji i veličini prodavaonica.

Konzum radno vrijeme u većini prodavaonica u Hrvatskoj je od 07:00 sati do 21:00 sat svakim danom od ponedjeljka do subote te od 08:00 do 13:00 sati nedjeljom, naravno, za prodavaonice Konzuma koje su otvorene nedjeljom.

Kako Konzum ima preko tisuću otvorenih prodajnih mjesta u svim dijelovima zemlje, kako u velikim gradskim centrima tako i u najmanjim naseljima, tako se i prilagođava različitim potrebama i navikama kupaca te je logično da se Konzum radno vrijeme razlikuje od lokacije do lokacije.

Konzum radno vrijeme može se razlikovati i prema veličini prodavaonica, koje ovaj maloprodajni lanac ima u tri veličine; male trgovine, trgovine srednje veličine – supermarketi te najveće trgovine hipermarketi. Razlike se odnose na dnevni raspored radnog vremena kao i na otvaranje Konzum prodavaonica nedjeljom.

Osim toga, izlazeći u susret svojim kupcima Konzum radno vrijeme prilagođava se u posebnim prigodama. Drugačiji režim radnog vremena tako u većini Konzum prodavaonica vrijedi za državne i vjerske blagdane te posebne datume kao što su Valentinovo, Dan žena i slično. Konzum prodavaonice u pravilu su u te dane otvorene dulje čak i nedjeljom ali ne u svim mjestima.

Nema potrebe da se ikada više nađete u situaciji da uzaludno vozite do Konzum prodavaonice u vašem susjedstvu ili u gradu u kojem se slučajno zateknete i naiđete na zatvorena vrata. Zašto biste propustili kupnju neke važne hitne sitnice (možda poklona za Dan žena?) jer ste u nedoumici da li je Vaša Konzum prodavaonica još otvorena? Informirajte se ovdje za 100% točno Konzum radno vrijeme i idite na sigurno.

Konzum Zagreb radno vrijeme / Konzum Split radno vrijeme / Konzum Osijek radno vrijeme / Konzum Rijeka radno vrijeme / Konzum Zadar radno vrijeme