Radno vrijeme svega

Portanova radno vrijeme

Opis

Portanova radno vrijeme

Portanova_Osijek_027_LREXP50_285_214_80_c1

 

Portanova Osijek radno vrijeme  svih trgovina i ostalih sadržaja, svi dani u tjednu, sve na jednom mjestu, adresa i kontakt telefon

 

Portanova Osijek

Adresa:     Svilajska ulica 31
31000, Osijek, Hrvatska

Telefon:     +385 31 321 215

Radno vrijeme:

  • Trgovine:

Ponedjeljak – Nedjelja: 09:00 – 21:00

  • Hipermarket Konzum:

Ponedjeljak – Nedjelja: 08:00 – 21:00

  •  Zabavni sadržaji (2. kat):

Ponedjeljak – Nedjelja:  09:00 -03:00

 

O centru…

Portanova  shopping centar u Osijeku očekuje Vas sa preko 100 svjetskih brandova modne odjeće, obuće, kozmetike i drogerijskog asortimana, opreme za kućanstvo, dječje opreme, tehničke robe, ugostiteljskim objektima, Konzum hipermarketom, zabavnim sadržajima (kasino, multipleks kino i kuglanje)  i uslužnim djelatnostima; u centru se nalaze  mjenjačnica te ured Hrvatske pošte. Za djecu je osigurana zabava u velikoj igraonici. U Portanovi možete pronaći bankomate bankomate HPB, Hypo Alpe Adria bank, Splitske banke, Zagrebačke banke te PBZ bankomat.

 

Zara, H&M, C&A, Bershka, Stradivarius, Paul&Bear, S.Oliver,  Amadeus, Europa 92, Hervis, Kik, Takko, Deichmann,   Lisca, Woman’s Secret, Iris parfumerija, DM,Mass, Schooster, Shoobedoo, Peko, Ciciban…trgovine svih ovih brandova možete pronaći u Portanova shopping centru, kao i ukupno više od 100 ostalih brandova.

 

Portanova je smještena na dva kata suvremeno opremljenog kompleksa sa 40 240 m2 prodajnog prostora, koje predstavlja najmodernije trgovačko odredište istočne Hrvatske, izgrađeno prema međunarodnim standardima trgovačkih centara.

 

Portanova je smještena u Svilajskoj ulici,u zapadnom dijelu grada  samo 4 kilometra od glavnog osiječkog trga, Trga Ante Starčevića. Pristup centru jednostavan je osobnim automobilom i javnim prijevozom; tramvajem ili autobusom, a organizirana je i besplatna autobusna linija.

 

Ako dolazite osobnim vozilom, ne morate brinuti za parking, jer je dovoljan broj parkirnih mjesta za kupce osiguran.  Besplatni parking za kupce raspolaže sa čak 1 600 parkirnih mjesta na 3 razine; na vajskom prostoru ispred centra, na krovu i u zatvorenoj garaži.

 

Besplatna autobusna linija Portanova bus organizirana je s polascima svakog dana iz Ulice Hrvatske Republike, s postajom  kod Đakovštine (kružni tok).

 

U nastavku Vam donosimo redovno Portanova radno vrijeme za sve dane u tjednu, a eventualne izmjene koje se odnose na Portanova radno vrijeme za blagdane (kao i za sve ostale shopping centre i trgovine) donosimo Vam prigodno, uoči samih blagdana u zasebnim člancima, u rubrici  Aktualna radna vremena.

Informacije o svim ostalim centrima i prodajnim lancima potražite u našoj rubrici Shopping centri ili Trgovine.

 

 

 

Slična radna vremena

By: RadnoVrijeme.info Radno vrijeme info vam donosi sva radna vremena trgovina, tvrtki i institucija na jednom mjestu.