Radno vrijeme svega

PBZ radno vrijeme

PBZ radno vrijeme

PBZ_znakilogo_web3

PBZradno vrijeme za sve podružnice, poslovnice i ispostave u Hrvatskoj i popis PBZ bankomata

PBZ radno vrijeme redovno, radno vrijeme subotom, izmjene zimskog i ljetnog vremena, adrese i kontakt telefoni za sve podružnice, poslovnice i ispostave u Hrvatskoj. Uz PBZ radno vrijeme Vaše poslovnice potražite i lokaciju najbližeg bankomata!

Pokušajte PBZ Zagreb radno vrijeme, PBZ Split radno vrijeme, PBZ bankomati Hrvatska ili neku drugu kategoriju, ili jednostavno u tražilicu upišite naziv poslovnice ili podružnice PBZ čije radno vrijeme Vas zanima.

 

Poslovna mreža Privredne banke Zagreb razgranata je po cijeloj Hrvatskoj u preko 200 poslovnica i ispostava koje su razvrstane po pripadnosti jednoj od 17 podružnica: Pbz Podružnice Zagreb, Riadria Rijeka, Split, Dubrovnik, Osijek, Pula, Zadar, Varaždin, Zadar, Karlovac, Sisak, Krapina, Kutina, Bjelovar, Međimurje, Opuzen i Valpovo. Malo je poslovnica Privredne banke Zagreb koje imaju jedinstven raspored radnog vremena; dio njih je otvoren cijeli dan, dio samo kroz jutro a dio poslovnica ima dvokratno radno vrijeme. Pojedine banke imaju drugačije radno vrijeme u različite dane u tjednu. Subota je za većinu Pbz poslovnica i ispostava radni dan, ali ne i za sve. Radna subota za Pbz poslovnice uglavnom podrazumijeva rad u jutro, dok su u subotnje poslijepodne uglavnom zatvorene, ali i ovdje ima iznimaka. Nedjelja je za Pbz poslovnice i ispostave u pravilu neradni dan.

 

Pbz radno vrijeme nekih (doduše rijetkih) poslovnica je sezonsko, dakle različito za zimske i ljetne mjesece. Te su poslovnice smještene uglavnom u manjim turističkim mjestima u kojima se ljeti broj posjetitelja banke značajno poveća. U ovom pregledu dajemo Vam detaljan ispis baš svih Pbz djelatnih mjesta u cijeloj Hrvatskoj, s naznakom statusa (poslovnica ili ispostava) i s naznakom da li u istoj poslovnici postoji Pbz sinergo desk. Za one poslovnice u kojima postoji donosimo Vam i istaknuto radno vrijeme Pbz sinergo deska, koje nije izjednačeno sa cjelokupnim radnim vremenom poslovnice.

 

Zasigurno već znate da Vam Privredna banka Zagreb pruža potpunu uslugu u financijskom poslovanju; krediti, štednja, vođenje računa, kartično poslovanje, Internet bankarstvo, usluge otvaranja i vođenja trajnih naloga, studentski program, sefove i još mnogo drugih suvremenih bankarskih proizvoda. Svoje Vam usluge nudi diljem cijele Hrvatske te je druga po veličini banka u zemlji. Pbz radno vrijeme je stoga nešto što će mnogima pomoći u bezbrižnom obavljanju financijskih transakcija u ovoj banci.

 

Ne želite učiti na pamet Pbz radno vrijeme u svakom mjestu u kojem se zateknete. Dopustite da Vam pomognemo, provjerite naš Pbz radno vrijeme detaljan pregled s adresama i kontakt telefonima svih poslovnica.