Radno vrijeme svega

Nova Billa Zagreb – Ban centar – otvorenje 11.7.2013.

Opis

Nova Billa Zagreb – Ban centar – otvorenje 11.7.2013.

Billa-Ban-centar-005-150x150

 

Novi Billa supermarket u Zagrebu otvoren 11.7. 2013. godine

 

Trgovački lanac Billa otvorio je još jedno prodajno mjesto, i to u Zagrebu, u samom centru grada, u sklopu Ban centra na adresi A. Cesarca br 2. Novootvorena Billa Zagreb ima format supermarketa, površine 350 m2.

 

Povodom otvorenja novog supermarketa Billa je za posjetitelje pripremila brojne pogodnosti, među kojima i degustacije jela i pića te poklon shopping-torbu za svakog posjetitelja. Na dan otvorenja kupci su mogli iskoristiti posebne akcijske ponude pojedinih proizvoda, a posebna ponuda za novi Billa supermarket, koju možete pronaći u specijalnom izdanju Billa kataloga, vrijedi sve do srijede 17. srpnja 2013. godine.

 

Nova Billa Zagreb – Ban centar ima posebno dobro opremljene odjele svježih pekarskih proizvoda, mesa, mlijeka i prerađevina, a na odjelu delikatesa svakodnevno će se nuditi svježe pripremljena gotova jela. U Billi ističu kako je pristupanje Hrvatske u članstvo EU omogućilo formiranje povoljnijih cijena, po kojima će i nova Billa Zagreb Ban Centar trajno nuditi svoje proizvode. Proizvodi Billa robne marke Clever tradicionalno su najpovoljniji u ponudi Bille, a obuhvaćaju zaista širok asortiman prehrambenih proizvoda i ostalih namirnica.

 

Ako ste propustili otvorenje novog Billa supermarketa, sve do 17. srpnja možete u novom dućanu kupovati po cijenama iz posebne ponude, navratite i provjerite ponudu.

 

Nova Billa Zagreb Ban Centar radno vrijeme i informacije:

 

Billa Zagreb

Format: Supermarket

Adresa: A. Cesarca, 2 (Ban Centar) Zagreb

Radno vrijeme: 

Ponedjeljak – subota: 07:00 – 23:00

Nedjelja: 07:00 – 20:00

 

 

Slična radna vremena

By: RadnoVrijeme.info Radno vrijeme info vam donosi sva radna vremena trgovina, tvrtki i institucija na jednom mjestu.