Radno vrijeme svega

MUP Rijeka radno vrijeme

Opis

MUP Rijeka radno vrijeme

 

isprave

 

 

 

MUP Rijeka radno vrijeme prijavništvo, osobne, putne i prometne isprave,  kontakt telefoni i brojevi šaltera  

 

MUP Rijeka radno vrijeme – MUP Rijeka radno vrijeme sa strankama, kontakt telefoni i brojevi šaltera.  radno vrijeme MUP Rijeka sjedište i  policijske postaje pod nadležnosti MUP Rijeka

 

MUP Rijeka radno vrijeme informacija je koja većini građana Rijeke i Primorsko-goranske županije treba najčešće u situacijama kada moraju po nove osobne isprave. Gužve na hodnicima, vrijeme izgubljeno na traženje pravog šaltera i čekanje često su posljedica nedostatka informacije.

 

Od sada sve informacije potražite na jednom mjestu, jer za Vas smo istražili sve podatke za MUP Rijeka radno vrijeme, brojeve šaltera na kojima se mogu obaviti pojedini poslovi te kontakt telefone.

 

Popis MUP Rijeka radno vrijeme odnosi se na radno vrijeme Odjela za prijavništvo i osobne isprave te Odsjeka za prometne isprave MUP Rijeka, koji obavljaju poslove vezane za osobne iskaznice, prijavu/odjavu prebivališta putovnice, registraciju i odjavu vozila te vozačke dozvole.

 

U Odjelu za prjiavništvo te Odsjeku za promente isprave MUP Rijeka, na adresi Žrtava fašizma 3 obavljaju se poslovi za građane s prebivalištem na području gradova  Rijeke, Kastva i Bakra te općina Čavle, Jelenje, Kostrena, Klana, Kraljevica i Viškovo,

 

Građani s prebivalištem izvan navedenog područja, u drugim mjestima u nadležnosti PU Primorsko-goranske ove poslove obavljaju u policijskim postajama u svojim mjestima.

 

Ako trebate MUP Rijeka radi prijavništva, osobnih i prometnih isprava, ne gubite vrijeme tražeći informaciju na pogrešnoj mjestu, uštedite sebi i djelatnicima MUP-a trud i vrijeme, sačuvajte živce i potražite točno MUP Rijeka radno vrijeme na našim stranicama.

 

U popisu u nastavku potražite sve informacije za MUP rijeka radno vrijeme.

 

MUP Rijeka radno vrijeme – MUP Rijeka radno vrijeme sa strankama, kontakt telefoni i brojevi šaltera   

 

 

 

MUP  RIJEKA RADNO VRIJEME PRIJAVNIŠTVO I OSOBNE ISPRAVE

Za građane s prebivalištem na području gradova Rijeke, Bakra, Kastva i  Kraljevica te općinaČavle, Jelenje, Kostrena, Klana  i Viškovo

 

ADRESA:

 

 

MUP Rijeka, Žrtava fašizma 3, Rijeka

 

TELEFONI:

 

051/430 561         voditeljica Odjela

 

051/430 504         prijavništvo, osobne iskaznice

 

051/430 543         putne isprave

 

 

 

MUP RIJEKA RADNO VRIJEME ZA RAD SA STRANKAMA

 

Novo!

Ponedjeljak, Srijeda, Četvrtak i Petak: 07,30 – 14,30 sati  

Utorak: 07,30-17,30 sati  

 

 

ŠALTERI:

 

Prijavništvo: šalteri 1, 2,3 i 4

(Prijava/odjava prebivališta, prijava boravišta, matični broj građana, uvjerenje o prebivalištu i matičnom broju građana)

 

Osobne iskaznice:

predaja zahtjeva na šalterima  1,2,3 i 4

preuzimanje izrađenih iskaznica šalter 5

 

Putne isprave: šalteri 6  i 7

 

Pogranične propusnice: soba 109 1. kat

 

 

 

MUP RIJEKA RADNO VRIJEME PROMETNE ISPRAVE

 

ADRESA:

MUP Rijeka, Žrtava fašizma 3, Rijeka

 

 

TELEFONI:

051/430 501; 430 537; 430 560

voditeljica Odjela:  051/430 520

 

MUP RIJEKA RADNO VRIJEME ZA RAD SA STRANKAMA:

 

Ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak:  7,30 – 19,30 sati

 

 

ŠALTERI:

 

Registracija vozila   šalteri  12 i 13  

(Prva registracija vozila, prva registracija novog vlasnika, ovjera prometnih isprava, registarske pločice po narudžbi, izdavanje probnih ploččica, izdavanje duplikata prometnih isprava, izvozne pločice)

 

 

Odjava vozila:   šalter  11

(Promjena vlasništva, privremena odjava)

 

 

Vozačke dozvole: šalter 10

(Izdavanje, produživanje, zamjena vozačke dozvole, Upis kategorije, Zamjena inozemne vozačke dozvole, Izdavanje uvjerenja i potvrda /gubitak isprava, vozila, odjava vozila i dr./, ADR potvrda, Zaštitne mjere, Uvjerenja o vozilu/vozačkoj dozvoli)

 

 

Možda će Vas zanimati i novosti vezane za isprave nakon ulaska Hrvatske u EU, pročitajte o novim vozačkim dozvolamaosobnim iskaznicama i putovnicama.

 

 

 

 

Napomena: radnovrijeme.info NIJE službena stranica niti jedne od ustanova čije radno vrijeme objavljuje pa su članci s radnim vremenima, kao i članci o aktualnostima isključivo informativnog karaktera. Za detaljnije informacije, stručne savjete i slično molimo da se obratite službeno kod nadležnih službenika pojedinih ustanova.

 

 

 

 

 

Slična radna vremena

By: RadnoVrijeme.info Radno vrijeme info vam donosi sva radna vremena trgovina, tvrtki i institucija na jednom mjestu.