Radno vrijeme svega

MUP radno vrijeme Bjelovarsko-bilogorska županija

 • Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska radno vrijeme

  Radno vrijeme 00.00 – 24.00 odnosi se na zaprimanje dojava u operativnom dežurstvu.  Za radno vrijeme  odjela MUP PU Bjelovarsko-bilogorske molimo kontaktirajte istu na gore navedeni kontakt telefon. Policijske postaje MUP PU Bjelovarsko-bilogorske   Policijska postaja Bjelovar Prometna policija Bjelovar … Više »

 • Prometna policija Bjelovar radno vrijeme

  Informacije o zapisnicima prometnih nesreća radnim danom u vremenu od 08.00 do 15.00 sati na broj telefona: 043/270 287.

 • Policijska postaja Grubišno Polje radno vrijeme

  U Policijskoj postaji Grubišno Polje djeluju operativno dežurstvo, temeljna i kriminalistička policija. Radno vrijeme 00.00 – 24.00 odnosi se na zaprimanje dojava u operativnom dežurstvu.  Za radno vrijeme ostalih odjela PP Grubišno Polje molimo kontaktirajte istu na gore navedene kontakt … Više »

 • Policijska postaja Garešnica radno vrijeme

  Radno vrijeme 00.00 – 24.00 odnosi se na zaprimanje dojava u operativnom dežurstvu.  Za radno vrijeme ostalih odjela PP Garešnica molimo kontaktirajte istu na gore navedeni kontakt telefon.

 • Policijska postaja Daruvar radno vrijeme

  Radno vrijeme 00.00 – 24.00 odnosi se na zaprimanje dojava u operativnom dežurstvu.  Za radno vrijeme ostalih odjela PP Daruvar molimo kontaktirajte istu na gore navedeni kontakt telefon.

 • Policijska postaja Čazma radno vrijeme

  U Policijskoj postaji Čazma djeluju operativno dežurstvo, temeljna i kriminalistička policija. Radno vrijeme 00.00 – 24.00 odnosi se na zaprimanje dojava u operativnom dežurstvu.  Za radno vrijeme ostalih odjela PP Čazma molimo kontaktirajte istu na gore navedeni kontakt telefon.

 • Policijska postaja Bjelovar radno vrijeme

  U Policijskoj postaji Bjelovar djeluju operativno dežurstvo, temeljna i kriminalistička policija. Za rad službe zajedničkih i upravnih poslova te za druge poslove molimo kontaktirajte PP Bjelovar na navedene telefonske brojeve.   Radno vrijeme 00,.00 -24,00 odnosi se na operativno dežurstvo.