Radno vrijeme svega

Kika Late Night Shopping 8.8. 2013.

Opis

Kika Late Night Shopping 8.8. 2013. 

bk_1

 

Kika Late Night Shopping – Dobrodošli u svijet  noćnih popusta 

 

15 posto popusta na kompletan asortiman, 35 posto na uredski namještaj i brojne druge  pogodnosti za vrijeme Kika Late Nihgt Shopping akcije 8.8. 2013. u Zagrebu

 

U četvrtak, 8. kolovoza 2013. godine Kika prodajni lanac namještaja i opreme za  domaćinstvo organizira još jedan Late Night Shopping. Ako 8.8. u vremenu od 18:00 do 22:00 sata navratite do Kike u Zagrebu kompletni Kika asortiman možete kupovati uz 15 posto popusta, a brojni artikli sniženi su i više: Uredski namještaj 35 posto, odabrani kreveti i spavaće sobe 25 do čak 50 posto, madraci 25, ormari do čak 52 posto, a pojedine moderne mladenačke sobe bit će jeftinije 30 – 35 posto.

 

Kika Late Night Shopping 8.8. uključuje i sniženja sjedećih garnitura, regala i sklopivih programa za dnevni boravak, kao i popuste na posteljine, zavjese, tepihe i razne druge stvarčice za upotpunjenje interijera.

 

Akcijsku ponudu Late Night Shopping nije moguće zbrajati  s drugim popustima, ne vrijedi za akcijsku i reklamnu robu, a izuteti su i artikli   s oznakom „Najbolja cijena“, mali kućanski  aparati  i elektrouređaji, Nobilia BLOGG, Vonderstedt i Nolte kuhinje.

 

Kika je izdala i poseban katalog  Late Night Shopping koji Vam može poslužiti kao vodič kroz popuste, a u katalogu ćete naći i kupon za poklon proizvod iz školskog asortimana.

Kika Late Nihgt shopping u četvrtak, 8.8. 2013. godine od 18:00 do 22:00 sata, u Zagrebu na Žitnjaku, Slavonska Avenija.

Slična radna vremena

By: RadnoVrijeme.info Radno vrijeme info vam donosi sva radna vremena trgovina, tvrtki i institucija na jednom mjestu.