Radno vrijeme svega

HP Express

Opis

HP Express

hpekspres_glavna1HP express usluga – brza dostava Hrvatske pošte od vrata do vrata u preko 200 mjesta u Hrvatskoj i više od 100 zemalja svijeta

 

Ako želite dostaviti svoju pošiljku brzo, sigurno i jednostavno, već do idućeg dana i to na kućna vrata primatelja,  sa HP express uslugom  je to moguće za gotovo sva mjesta u Hrvatskoj i brojna odredišta u  inozemstvu.

 

HP Express – za sigurnu žurnu dostavu

 

HP express usluga Hrvatske pošte je usluga brzog prijenosa pošiljaka „od vrata do vrata“. Uz HP express Vaše pošiljke, neovisno o njihovoj veličini ili vrsti možete svakodnevno žurno uputiti na čitavo područje Republike Hrvatske te u više od 100 zemalja svijeta. Dostava pošiljaka HP express uslugom već idućeg dana moguća je za više od 200 mjesta u zemlji uz mogućnost odabira točnog vremena dostave –  do 10:00, 15:00 ili 20:00 sati, a u istom gradu dostava je moguća čak i u roku od samo 3 sata.  Za neka će mjesta HP express dostava trajati 48 sati, a za jedan broj dostavnih mjesta HP express ima ograničenje u težini pošiljke.

 

HP Express usluga uključuje osiguranje  pošiljke od nezgode ili oštećenja do  iznosa od 3.000,00 kuna a uz doplatu je možete i dodatno osigurati na veći iznos, najviše do  100.000,00 kuna.

 

Odredišta, rokovi i način slanja pošiljki

 

Za većinu većih gradova i mjesta dostupna je HP express dostava u željeni sat sljedeći dan, a postoje razlike u cijeni HP express usluge ovisno da li se dostavno mjesto nalazi u zoni I. ili II. Kod mjesta za kroje će HP express usluga trajati 48 sati radi se uglavnom o manjim mjestima, a detaljan propis svih odredišta s mogućim rokovima isporuke i zonama možete pronaći na službenim stranicama Hrvatske pošte i  HP express službe. HP express usluzi odnedavno možete pristupiti i preko mobilne aplikacije.

 

HP Express uslugu možete naručiti i dogovoriti sve detalje pozivom na besplatni broj za korisnike  0800 202 202, ori čemu se možete informirati i o cijeni konkretne usluge. S djelatnicima  HP Express službe dogovarate preuzimanje  pošiljke na Vašoj adresi, a preuzimanja se vrše radnim danom i subotom. Želite li uštedjeti na troškovima, možete koristiti mogućnost da  pošiljke mase do 20 kg sami dostavite u neki od 1000 odabranih poštanskih ureda Hrvatske pošte, čime ćete ostvariti propust do 15 posto na HP Express uslugu. Pri preuzimanju pošiljke od strane djelatnika HP Express službe, na Vašoj adresi ili u prostorijama poštanskih ureda dogovarate sve detalje oko rokova isporuke, popunjate potrebne obrasce i dobivate sve potrebne informacije o cijeni.

Za pošiljke u inozemstvo HP Express nudi opciju track & trace – praćenje pošiljke od  preuzimanja/predaje do uručenja primatelju, a u pripremi je takva opcija i za domaće pošiljke.

 

HP Express cijena usluge

 

Za okvirnu informaciju o cijeni HP Express usluge – dostava pošiljke od 2 do 5 kg u istom gradu, isti dan, u roku od 3 sata stajat će Vas 76,00 kuna, sljedeći dan do 10 sati u gradovima u zoni I.   65,00 kuna a u zoni II. 85,00 kuna; do 15 sati u zoni I. 50,00 kuna, u zoni II. 65,00 kuna a do 20,00 sati 45,00 odnosno 59,00 kuna, sve za pošiljke od 2 do 5 kg. Sve konkretne informacije dobit ćete pri naručivanju HP Express usluge na besplatnom korisničkom telefonu.

 

U Hrvatskoj su dostupne usluge brze dostave i drugih dostavnih službi, pa svakako savjetujemo provjeriti i usporediti informacije o cijenama, rokovima i sigurnosnim pitanjima, za najbolju odluku.

 

Trebate li žurnu dostavu na kućna vrata bez puno zamaranja oko otpremanja, jedan od najboljih načina je HP Express.

 

Slična radna vremena

By: RadnoVrijeme.info Radno vrijeme info vam donosi sva radna vremena trgovina, tvrtki i institucija na jednom mjestu.