Radno vrijeme svega

Gruntovnica Zagreb radno vrijeme

Opis

gruntovnica zagrebGruntovnica Zagreb radno vrijeme

Gruntovnica Zagreb radno vrijeme adrese i kontakt telefoni

NOVO: Ljetno radno vrijeme za rad sa strankama od 1.7. 2013.!

 

 

Ovdje možete pronaći sve informacije za Gruntovnica Zagreb radno vrijeme, točnu adresu i kontakt telefone. Zanimaju  li Vas isti podaci za ostale sudske odjele na ovom sudu, kao i podaci za druge sudove, molimo Vas posjetite našu rubriku Gruntovnica radno vrijeme.

 

Možda će vas zanimati i popis potrebnih dokumenata i pristojbi za uknjižbu

 

Gruntovnica ili Zemljišna knjiga je zemljišnoknjižni odjel općinskog suda s kojim se „obični“ građani najčešće susreću. I oni koji nikada u životu nisu imali sudsku parnicu ili kazneni postupak zasigurno će barem jednom u životu zatrebati usluge Gruntovnice. Informacija o radnom vremenu, točnoj adresi i kontakt telefonu ovog sudskog odjela stoga je ono što će Vam u tim situacijama zasigurno biti od velike pomoći. Na ovim stranicama Vam donosimo upravo te podatke za najveći zemljišnoknjižni sudski odjel u Hrvatskoj – Gruntovnica Zagreb radno vrijeme.

 

U Gruntovnici možete zatražiti službeni primjerak zemljišno-knjižnog izvatka (vlasnički list) za upisanu nekretninu, podnijeti prijedlog za upis ili promjenu vlasništva nekretnine, zatražiti aktualni podatak o vlasništvu ili povijesni zk izvadak za nekretninu. Radni dani sudova u Hrvatskoj su od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 15:00 ili od 08:00 do 16:00. Državnim blagdanima svi su sudovi u zemlji zatvoreni. Čak i ako znate radno vrijeme Općinskog suda u Zagrebu provjerite koje je Gruntovnica Zagreb radno vrijeme, jer ono nije izjednačeno sa cjelokupnim radnim vremenom suda. Isto tako Gruntovnica ima i posebno uredovno vrijeme za prijem stranaka i uredovno vrijeme za prijem odvjetnika, javnih bilježnika i geodeta. Uredovna vremena za stranke u svakom su sudu različita, zato provjerite točno Gruntovnica Zagreb radno vrijeme.

 

Osim podataka za Gruntovnica Zagreb radno vrijeme provjerite uredovno vrijeme za prijem stranaka i u ostalim sudskim odjelima u Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Uredovno vrijeme za stranke i službene osobe za sve ostale sudske odjele u najvećem općinskom sudu u Hrvatskoj, kao i sve podatke za ostale sudove u Hrvatskoj potražite ovdje.

Gruntovnica Zagreb radno vrijeme te uredovno vrijeme svih ostalih sudskih odjela Općinskog građanskog suda u Zagrebu, adresu i telefon Gruntovnica Zagreb radno vrijeme za stranke provjerite ovdje

 

Gruntovnica Zagreb radno vrijeme, adresa i kontakt telefoni

 

Gruntovnica – Zemljišnoknjižni odjel Općinski građanski sud u Zagrebu

 

Adresa: Hrvatske bratske zajednice b.b.(zgrada Sveučilišne i nacionalne biblioteke), 10000 Zagreb

 

 

 

Radno vrijeme za stranke:

 

Od ponedjeljka do petka:  od 08:00 do 12:15

Utorkom i srijedom: od 15:000 – 20:00

 

 

NOVO Ljetno radno vrijeme:

Od 1. srpnja do 30. kolovoza 2013. godine stranke se ne primaju u popodnevnim satima (inače utorkom i srijedom)

 

 

Radno vrijeme za odvjetnike, sudske vještake, geodete i javne bilježnike

 

Od ponedjeljka do petka: Od 08,00 do 12:15, a utorkom i srijedom od 15:00 do 20:00 sati

Četvrtak: Od 13;00 do 18:00 sati

 

 

 

NOVO Ljetno radno vrijeme:

Od 1. srpnja do 30. kolovoza 2013. godine gruntovnica ne prima odvjetnike, vještake, geodete, javne bilježnike u popodnevnim satima (inače utorkom, srijedom i četvrtkom)

 

 

 

Predsjednica Zemljišnoknjižnog odjela prima odvjetnike:

Srijeda od 11,00 do 13,00 sati

U Uredu predsjednika ili zamjenika odjela

 

NOVO: Od 01. srpnja do 30. kolovoza 2013., neće biti redovnog primanja za odvjetnike srijedom kod predsjednice zk odjela i zamjenice predsjednice zk odjela.

 

 

Napomena: radnovrijeme.info NIJE službena stranica ustanove. Svi podaci preuzeti su sa službenih izvora, a članci sa radnim vremenima, kao i članci s aktualnostima isključivo su informativnog karaktera a za sve dodatne informacije i stručne savjete molimo posjetite službene stranice subjekata.

Slična radna vremena

By: RadnoVrijeme.info Radno vrijeme info vam donosi sva radna vremena trgovina, tvrtki i institucija na jednom mjestu.