Radno vrijeme svega

FINA radno vrijeme

finaFINA radno vrijeme

FINA radno vrijeme u svim poslovnicama i ispostavama te FINA radno vrijeme izdvojenih šaltera u cijeloj Hrvatskoj

FINA radno vrijeme svih poslovnica, ispostava i izdvojenih šaltera u Hrvatskoj, sve kontakt informacije i adrese za Vas smo prikupili smo na jedno mjesto. Od sada brzo i jednostavno na jednom mjestu pronađite svako FINA radno vrijeme u Hrvatskoj. U popisu u nastavku jednostavno pronađite Vašu najbližu FINA poslovnicu i pronađite traženo FINA radno vrijeme, ili jednostavno u tražilicu upišite poslovnicu za koju tražite podatak. Skratite vrijeme potrage, ne lutajte od šaltera do šaltera, sve informacije saznajte prije odlaska na FINA-u.

Za popis FINA poslovnica s radnim vremenom slijedite link FINA radno vrijeme Hrvatska. Zanima li Vas radno vrijeme REGOS šaltera, potražite sve informacije u rubrici REGOS radno vrijeme.

FINA (Financijska agencija) je državna tvrtka za financijsko posredovanje, koja od 2002. godine nasljeđuje nekadašnji ZAP (Zavoda za platni promet), čiji je još stariji prethodnica SDK (Služba društvenog knjigovodstva).  Kao vodeća tvrtka u sektoru, FINA radno vrijeme maksimalno prilagođava potrebama stanovništva.

FINA je odigrala značajnu ulogu u mirovinskoj reformi u Hrvatskoj, uslijed koje je 2002. godine osnovan REGOS – Središnji  registar osiguranika, čiji se šalteri nalaze u poslovnicama FINA-e. Stoga, uz FINA radno vrijeme, u nastavku Vam donosimo i raspored i radno vrijeme REGOS šaltera.

 

FINA posluje sa svim većim bankama u Hrvatskoj kao i HNB, brojnim  tvrtkama te pruža čitav niz usluga građanima. Od brojnih usluga za građane one koje velika većina građana najčešće koristi su plaćanje računa, usluga mjenjačnice i transakcije preko POS uređaja. Na FINI račune možete platiti bez naknade za veliki broj tvrtki te uz relativno nisku naknadu za ostale tvrtke. Provjerite FINA radno vrijeme prije odlaska, uštedite novac na naknadama, ali i vrijeme čekanja i traženja.

 

U posljednje vrijeme, točnije od 2011. godine FINA vrši i prisilnu naplatu – ovrhu na novčanim sredstvima; na žalost brojnih dužnika, ali na sreću vjerovnika. Imate li problem s prisilnom naplatom provjerite FINA radno vrijeme prije odlaska na FINA šalter radi informacija, jer su informacije ovakve vrste ne bi smjele priopćavati putem telefona.

 

Iz bilo kojeg razloga da trebate posjetiti FINA-u, prije odlaska provjerite FINA radno vrijeme jednog od regionalnih centara (Zagreb, Split, Rijeka i Osijek), bilo koje poslovnice ili izdvojenog šaltera.

 

Sve na jednom mjestu – svako FINA radno vrijeme.