Radno vrijeme svega

Aktualne informacije

Aktualne informacije koje bi vas mogle zanimati.

 • Pevec Split na novoj adresi

  Pevec Split na novoj adresi Pevec Split od 06. ožujka nalazi se na novoj adresi. Od sada Pevec Split prodajni centar posjećujte na adresi: Kaštel Sućurac, Brižine bb. Planirate li uskoro do novog Peveca u Kaštelama, možete iskoristite besplatnu atutobusnu … Više »

 • Gruntovnica – uknjižba – dokumenti i pristojbe

  Gruntovnica – uknjižba – dokumenti i pristojbe

  Gruntovnica – uknjižba – dokumenti i pristojbe   Uknjižba u Gruntovnici – Potrebni dokumenti i  pristojbe –  upis prava vlasništva, hipoteka, fiducija  i uknjižba brisanja    Uknjižba  – upis prava vlasništva može se izvršiti u Gruntovnici (Zemljišnoknjižnom odjelu građanskog općinskog suda) koji … Više »

 • Sezonski posao u Njemačkoj

  Sezonski posao u Njemačkoj

  Sezonski posao u Njemačkoj Sezonski posao u Njemačkoj preko Zavoda za zapošljavanje? I to je moguće, Koji se poslovi nude i kolike su Vam šanse, pročitajte u nastavku i procijenite.   Jeste li znali da postoje prilično realne šanse za … Više »

 • Nove EU vozačke dozvole

  Nove EU vozačke dozvole

  Nove EU vozačke dozvole Dolaze nove EU vozačke dozvole, papirnate trodijelne vozačke dozvole zamijenjuju se novima u obliku kartica, ali stare možete koristiti do 2033. godine. Razmatraju se promjene prometne dozvole, ukidanje knjižice vozila i izmjene registarskih pločica   Nove … Više »

 • Sezonski posao na moru

  Sezonski posao na moru

  Sezonski posao na moru   Sezonski posao na moru – iskoristite turističku sezonu   Sezonski posao na moru postao je u hrvatskim uvjetima rastuće nezaposlenosti jedna od rijetkih šansi za zaposlenje i zaradu, barem za jedan kratki period. Ponuda je … Više »

 • Povrat poreza 2013.

  Povrat poreza 2013.

  Povrat poreza 2013.  Povrat poreza 2013. godine – kada kreću isplate tko će dobiti povrat poreza a tko možda i ne?   Predali ste svoju poreznu prijavu, ustanovili da imate pravo na povrat poreza i izračunali iznos koji biste trebali … Više »

 • Osobne iskaznice nakon ulaska Hrvatske u EU

  Osobne iskaznice nakon ulaska Hrvatske u EU

  Osobne iskaznice nakon ulaska Hrvatske u EU Do kada vrijede “stare” osobne iskaznice, gdje po Europi možemo s njima i koje su izmjene za nove EU osobne iskaznice    Kako se približava datum pristupanja Hrvatske članstvu u EU sve aktualnije … Više »

 • Hrvatske putovnice u EU

  Hrvatske putovnice u EU

  Hrvatske putovnice u EU Za koje zemlje su nam potrebne putovnice a gdje možemo s osobnom iskaznicom nakon 1. srpnja i vrijede li stare putovnice? S danom ulaska Hrvatske u EU neće doći do velikih promjena za građane, barem što se … Više »

 • HP Express

  HP Express

  HP Express HP express usluga – brza dostava Hrvatske pošte od vrata do vrata u preko 200 mjesta u Hrvatskoj i više od 100 zemalja svijeta   Ako želite dostaviti svoju pošiljku brzo, sigurno i jednostavno, već do idućeg dana … Više »